Zobrazuji 23 vín všech řad
Víno zelenožluté barvy s výraznou chlebnatou chutí, jemně kořenité, s elegantní kyselinou.
Doporučujeme podávat k hustším polévkám, pokrmům s bílým masem a ke smetanovým omáčkám.
Výrazná aromatika černého rybízu,angreštu a citrusů s nasládlou a svěží dochutí.Velice atraktivní a moderní víno s vysokou primární aromatikou.
Víno má kořenitou vůni s tóny růže stolisté. Chuť je výrazná, extraktivní, šťavnatá po kompotované meruňce a broskvi, zakončená medovou dochutí.
Víno zelenožluté barvy s jemnou květnatou vůní, plné extraktivní chuti připomínající chléb.
Doporučujeme k pečeným rybám, k čínským specialitám, jemným sýrům, ale i k dezertům.
Víno zelenožluté barvy s jemnou květnatou vůní, plné extraktivní chuti připomínající chléb.
Doporučujeme k pečeným rybám, k čínským specialitám, jemným sýrům, ale i k dezertům.
Víno zlatožluté barvy s velmi silnou muškátovou až kořenitou vůní, typickým buketem s příjemným obsahem kyselin kořenité chuti.
Doporučujeme jako doprovod předkrmů, ke sladkým pokrmům a k dezertním sýrům nebo k uzeným rybám.
Víno zelenožluté až nazlátlé barvy, v chuti je jemně kořenité s elegantní kyselinou.
Hodí se k hustším polévkám, pokrmům s bílým masem, omáčkám, ale i k paštikám a plodům moře.
Víno červené až ohnivé barvy. Vůně připomíná jádro peckovin. Chuť je plná, výrazná s pěkným taninem.
Doporučujeme ke zvěřině, kachně i huse, ke guláši, k těstovinám nebo některým druhům pizzy.
Víno jasně rubínové barvy, pěkné ovocné vůně, v chuti připomínající zralé višně, s menším obsahem tříslovin.
Doporučujeme k běžnému masu, k vepřové pečeni nebo zvěřině, ale i k těstovinám.
Víno zelenkavé barvy s typicky jemně muškátovým buketem, příjemné harmonické, plné chuti.
Doporučujeme k předkrmům,k zeleninovým salátům, světlému masu i k rybě.
Víno zelenožluté barvy s jemnou květnatou vůní, plné extraktivní chuti připomínající chléb. Doporučujeme k pečeným rybám, k čínským specialitám, jemným sýrům, ale i k dezertům.
Víno zelenkavé barvy s vůní lipového květu, ovocné chuti s příjemnou kyselinkou. Doporučujeme podávat k lehčím úpravám drůbeže, k telecímu masu, ke studeným předkrmům nebo k rybám v různých úpravách.
Jemně kořenité víno s nevtíravou vůní, svěží chuti s příjemnou kyselinkou.
Doporučujeme k předkrmům, k zeleninovým jídlům, ale i k pečené huse, k vepřové pečeni a uzenému masu. Jako vinný střik dobře uhasí žízeň.
Víno tmavě červené až rubínové barvy s jemnou svěží vůní, plnou až smetanovou chutí připomínající povidla až černý rybíz.
Doporučujeme k běžné konzumaci všedních jídel, k tmavému masu, ke zvěřině, ale potěší i v konbinaci s husou či kachnou.
Víno zlatožluté barvy s velmi silnou muškátovou až kořenitou vůní, typickým buketem s příjemným obsahem kyselin kořenité chuti.
Bílé suché víno světlezelené barvy, jemně mandlové až květinové vůně. V chuti svěží s příjemnou kyselinkou.
Doporučujeme k předkrmům, k zeleninovým salátům, světlému masu i k rybě
Víno v růžovo-jahodové barvě, s krásnými tóny po vyzrálých malinách a lehkými tóny jahod, vyvážené kyseliny hodící se k příjemnému posezení s přáteli za teplých letních večerů při grilování.